Dinsdag 14 april 2020 start de schoonmaker met de werkzaamheden op ons terrein. De verwachting is dat dit halverwege volgende week gaat duren. Wat gedaan gaat worden is onder andere:

  • Het hele dak en de trappen worden met hoge druk gereinigd;
  • Alle vuil en rommel worden verwijderd van het dak en uit de garage;
  • De garage wordt uitgebreid geveegd.

Voor het afvoeren van alle rommel wordt in de loop van deze week een container geplaatst bij de poort bij het Jan Schaeferhof / Vorinklaan. We verzoeken alle bewoners om deze container niet te gebruiken: het is specifiek bedoeld voor afval afkomstig van de schoonmaak.

Op een aantal momenten is het nodig dat auto’s uit de garage gehaald worden. Met name de auto’s die onder de trappen staan kunnen bij het schoonmaken het best even elders neergezet worden. We zullen de eigenaren hierover apart nog informeren zodra we weten wanneer hier aan gewerkt gaat worden.

Normaal zouden we vragen om zoveel als mogelijk alle auto’s uit de garage te verwijderen op momenten dat dit nodig is. Gegeven de huidige situatie lijkt dit echter onhaalbaar. We overleggen met de schoonmakers wat haalbaar is met schoonmaken.

We verzoeken alle bewoners om alle losstaande spullen op het middenterrein voor zover als mogelijk is elders te plaatsen.

Mochten er nog vragen zijn: stuur het bestuur een bericht!

Schoonmaakwerk garage en binnenterrein

Je zou ook interesse kunnen hebben in