Zoals de meeste bewoners wellicht gemerkt hebben is het, met de regenbuien van de laatste dagen, weer donker in en om de garage. Vanochtend is er naar gekeken door het bestuur en we hebben een paar dingen in de meterkast gedaan waardoor er nu in ieder geval weer wat licht is in de garage. Na een aantal uren droog weer gaan we vanavond kijken of alles weer aan kan. Als het dan niet lukt is er een kans dat dit ook de straatverlichting treft. In dat geval proberen we zo snel als mogelijk, waarschijnlijk pas zondag, met de storingsdienst van onze elektricien het probleem op te lossen.

Een structurele oplossing is ondertussen ook (deels) in de maak; volgende week verstrekken we definitief opdracht voor het vervangen van de armaturen op het dak waarmee de belangrijkste bron van lekkage in het stroomcircuit weggenomen wordt.

Voor nadere vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met het bestuur via deze website, of onderstaand formulier.

[ninja_forms id=3]

Problemen met de verlichting

Je zou ook interesse kunnen hebben in