Komende woensdag, 17 januari 2018, komt de firma Verkerk in de garage de lichtarmaturen aan het plafond vervangen. De nieuwe lichtbakken zijn dezelfde als die in 2017 op een aantal plekken zijn geplaatst. Hiermee is de lichtvoorziening in de garage weer op orde en gebruiken we LED wat ook voor de kosten een interessante verbetering is op termijn.

Om de armaturen te kunnen vervangen is het uiteraard noodzakelijk dat de monteurs er goed bij kunnen. We willen daarom alle leden vragen, maar zeker leden wiens parkeerplaats rechtstreeks onder en armatuur ligt, om te zorgen dat de parkeerplek op 17 januari helemaal leeg is.

Uw auto kunt u in de buurt parkeren en als tip wijzen wij ook op de mogelijkheid om voor één keer uw auto te parkeren bij het muziekgebouw Benevita aan de overkant van de Hugo van Gijnweg op de Spirea.

Nieuwe armaturen in de garage

Je zou ook interesse kunnen hebben in