Na overleg met de aannemer die in de omgeving bezig is met de vernieuwing van de riolering heeft het bestuur besloten als TIJDELIJKE maatregel de poort bij de Jan Schaeferhof aan de zijde van de Vorinklaan open te stellen. Hierdoor blijft de parkeergarage bereikbaar alsook de parkeerplaatsen aan de Piersonstraat richting het station.

In overleg met de aannemer zijn de volgende maatregelen afgessproken:

  • Er zullen tijdelijke verkeersremmende maatregelen aangelegd worden bij de opengestelde poort
  • Via borden wordt het verkeer richting het station omgeleid in de richting van de Spirea

Deze tijdelijke oplossing zal van 3 tot en met 14 oktober ingevoerd worden. Na 14 oktober is de route via de Piersonstraat langs de Zephyr / John F Kennedy School weer beschikbaar en is dat de route richting ons terrein. Dit uiteraard met inachtneming van de vorderingen van de werkzaamheden.

Zodra de route via de Piersonstraat weer beschikbaar is zullen we de poort aan de zijde van de Jan Schaeferhof sluiten zodat de huidige situatie weer terugkeert.

Tijdelijke opening poort

Je zou ook interesse kunnen hebben in